Historien om DUGG startet med en tanke, en ide og et brennende ønske som Linda og Viveke hadde om å skape noe nytt. Noe som ikke allerede fantes. Et sted med lokaler som var både funksjonelle og moderne. I 2000 åpnet vi på Grünerløkka, med to ansatte satte vi i gang jobben med å teste ut om det vi tenkte var det samme som folk der ute ville ha. Det var det. Tanken om at vi ville skape en arbeidsplass hvor vi selv ville elske å jobbe, viste seg å fungere ganske bra i praksis. Så allerede i 2004 åpnet vi på Frogner og var over 20 ansatte. Nå dekket vi både øst og vest, og selv om salongene ble ganske forskjellige, så var filosofien den samme. Vi tror at det som er grunnleggende riktig tenkt virker uansett på hvilken side av byen du ligger, eller uansett hvor i verden du er.
I 2007 startet vi HOPE som har et enda større økologisk fokus enn DUGG, og som på mange måter er en satellitt som vi kan bruke til å teste nye tanker, og som vi kan lære mye av.I dag er vi 30 ansatte, og det er ikke tilfeldig hvem som jobber hos oss. Det er de som ønsker å være blant de aller beste, og som jobber knallhardt for å bli det. Det faktum at det nesten aldri er noen som slutter i DUGG, er en trygghet både for deg og oss. Hvis du liker vår måte å tenke på så kan du være sikker på at den finner du igjen i hver eneste person som du treffer hos oss.

For oss handler det ikke om å klippe hår, det handler om å se mennesker. Det er ikke slik at vi alltid prøver å skille oss ut, eller være mest mulig avant garde, men vi har hatt noen grunnleggende og enkle leveregler som vi har prøvd å holde oss til hver eneste dag. Alle våre kunder er like mye verdt, og alle skal føle seg spesielle. Relasjonen mellom oss og kundene våre er basert på et gjensidig tillitsforhold. Vi skal være ærlige og dyktige fagpersoner. Våre kunder skal føle seg så vel at de blir trygge, slik at vi både kan overraske og utfordre, men allikevel skal kunden forlate oss med følelsen av at det var akkurat min personlighet som ble ivaretatt og sett.
Et besøk hos DUGG skal være en behagelig, men aldri likegyldig opplevelse. For å leve opp til disse ambisjonene er vi avhengige av å rekruttere de flinkeste menneskene, og beholde dem lenge. Det er en trygghet for kundene, og gjør at DUGG blir det perfekte stedet for alle som har ambisjoner. Vi har utviklet vårt eget system som gir alle frisørene våre fordypning på 14 fagområder, slik kan vi garantere den samme høye faglige standarden på alle som jobber hos oss. Kurs, messer og studieturer bidrar til at vi blir flinkere, mer inspirerte og ikke minst er godt oppdaterte på det som skjer. Det kommer både oss og deg til gode. For det er i samspillet mellom gode kunder og oss at det skjer fantastiske ting.

2024
Nominert til Årets Lærling. Solveig Ramsberg
2023
Nominert til Årets Lærling. Katarina Ljosdal Fedøy
2017
Årets frisør region 4. Sara Sabattini
2017
Årets lærling Ragnar Wilhelm Molde Ødegård
2016
Nominert til Årets Avantgarde
Jens P Wiker
2016
Årets Stylist Jens P Wiker
2010
Årets Frisørbedrift
2010
Nominert til Årets Hårstylist
Linda Hagen
2010
Nominert til Årets Hårstylist
Greg Morgan
2010
Nominert til Årets Frisør
Greg Morgan
2009
Årets Hårstylist Oslo Fashion Week
Linda Hagen
2009
Nominert til Årets Frisør
Silje Kristin Andreassen
2008
Nominert til Årets Lærling
Kathrine G. Andersen
2008
Nominert til Årets Frisørbedrift
2007
Nominert til Årets Lærling
Iren Øverland
2007
Årets Frisørbedrift
2007
Årets Nykommer
Anne Christine Kator
2006
Årets Salongbedrift
2005
Årets Hårstylist
Renate Ringen
Dugg er medlem av:
ICD Intercoiffure
NFVB

DUGG BRISKEBY

Vi er stolte av å ønske våre nye og gamle kunder velkommen til lokalene på Briskeby. Man kan tydelig se Dugg fortsettelse her. Briskeby området er i vekst og er et spennende og helt riktig sted for en Dugg salong. Lokalene er behagelige for både kunder og ansatte og man kjenner øyeblikkelig salongens behagelige atmosfære; enkelt, rent, litt flytende og mer lekent. Vi føler vi sammen med arkitektene og møbeldesigneren som har fulgt oss i alle salongene har klart å kombinere Løkka og Frogners filosofi her på Briskeby. Har du lyst til å reise bort fra virkeligheten? Kom til oss og la deg flyte med.


BILDER AV DUGG BRISKEBY
DUGG FROGNER

Utgangspunktet var likt, skape noe nytt, bli en del av miljøet. DUGG på Frogner er skapt av de samme arkitektene, og i tillegg møbeldesigneren Lars Ernst Hole. De jobbet med komposittmaterialet Corian, og har klart å lage en salong som framstår som uhyre elegant og sanselig, men også funksjonell og solid for oss som jobber der. Det interessante for deg som kunde er å ta en tur både på Frogner og Grünerløkka, du vil oppdage to helt forskjellige salonger, men som likevel, helt tydelig har den samme filosofien i bunn.


BILDER AV DUGG FROGNER
DUGG GRÜNERLØKKA

Helt siden vi begynte å planlegge DUGG på Grünerløkka hadde vi et ønske om å lage et konsept som skulle være noe mer enn en helt ordinær frisørsalong. Det var viktig for oss at vi skulle bli en del av den atmosfæren, og alt det som kjennertegner miljøet vi skulle bli en del av. Arkitektene Cathrine Vigander og Christine Grape omsatte våre ideer til virkelighet. De skapte et multifunksjonelt lokale som ble en berikende del av miljøet, og som også inviterer til utstillinger, fester og happenings.


BILDER AV DUGG GRÜNERLØKKA